magyar   román   english
 
 
 
Szolgáltatásaink
Kivehető pótlások
 

Létezik részleges és teljes kivehető fogpótlás.

Az első esetben a maradékfogak elhelyezkedése és száma nem teszi lehetővé rögzített pótlás készítését, ezért a hiányzó fogakat kivehető pótlással biztosítjuk. Anyaga lehet fém vagy műanyag.

Lights
Nature
részleges akrilát fogsor       részleges fémvázas fogsor

A második esetben, mivel nincs a szájban fog, a helyreállítás csak kivehető, teljes fogsorral történhet.

Nature

teljes fogsor

A kivehető fogsorok csúcsa a BPS Biofunctional Prosthetic System ) vagyis a biológiai és anatómiai adottságokat maximálisan kihasználó fogsor rendszer alapján készült protézis.

Ennek eredményeként egy jól funkcionáló, stabil és magas esztétikával rendelkező fogsort készítünk, mely valódi alternatívája lehet az implantációnak! Az általunk felhasznált alapanyagok kizárólag svájci és német csúcsminőségű termékek, melyek nagyon tartós viselést és kiváló funkcionalitást valamint magas szintű esztétikát biztosítanak fogsoraink viselőinek.         

▷ Rátonyi Fogtechnika, Ráckeve | Cylex

Kombinált munkák

Ha a maradékfogak elkészítése részleges protézis elkészítését indokolja, lehetséges a rögzített és a kivehető elemek együttes elkészítése is. Ebben az esetben a fogsort valamilyen rejtett módon csatlakoztatjuk a maradékfogakat borító koronákhoz. Ezek a megoldások a legjobb rögzítettséget és esztétikát biztosítják.

Lights

ceka patent elhorgonyzás

Nature

teleszkópos fogsor

Nature

csúsztatós fogsor

 
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek